Jornades Tècniques a La Seu d’Urgell

 

JornadesLaSeu

Tant pels aficionats com pels professionals del sector us animem a que participeu a les Jornades Tècniques que tindran lloc el divendres 18 d’Octubre al Centre Cultural Les Monges de La Seu, dintre del marc de la Fira de Formatges Artesans dels Pirineus.

Us adjuntem el programa!

JornadaTecnicaLaSeu13

4 pensaments sobre “Jornades Tècniques a La Seu d’Urgell

  1. hola Natalia, em dic Joan llorens, em vaig ficar en contacte amb vosaltres per fer un curs de formatges de cara el març, ahir vaig parlar amb la teva companya, em podeu enviar una proposta.

    Marci

    M'agrada

  2. FER EL CURS D’ELABORACIO DE FORMATGES A L’IRTA ES UN ENGANY.

    Fins l’ultim moment se’m va fer creure que fent el curs i realitzant unes practiques en una formatgeria (150h) podria obtar al titol d’auxiliar formatger i es MENTIDA. Crec que es bo que se sapiga per no crear falses espectatives als propers alumnes.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s