Tast a Casa Massa

Tornem amb força des del Pallars, on aquest cap de setmana hem gaudit de formatges artesans al poble d’ Estac (un indret ideal per sentir el silenci, veure estels al vespre, descansar i caminar).

Casa Massa la Núria i la seva família ens van acollir formidablement, arribàvem divendres ja fosc i dissabte aprofitàvem per anar a visitar a en Dimas i la Clara a Surp a Casa Mateu.  La Núria i la Clara són germanes, vingueren de Granollers per viure al Pallars, i el seu caràcter emprenedor les ha dut a l’èxit. La Núria va reconstruir una casa al petit i preciós poble d’Estac i ara llueix una casa rural amb quatre habitacions ben acollidores, on s’ofereixen menjars i també massatges que duu a terme l’Oscar. I la Clara, com ja deveu saber, fa set anys que elabora formatges amb en Dimas a  Surp.

Desprès de contemplar la bonica Vall d’Assua, a  les set seiem a taula preparats per deixar-nos sorprendre per les joies formatgeres que ens disposàvem a tastar.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Destaco aquest cop les melmelades de la Núria i els seus maridatges: Gebrat d’Obaga amb Melmelada de tomàquet Casa Massa, i Casa Mateu madurat amb Melmelada de carbassò Casa Massa. Felicito les  melmelades i l’evolució del Casa Mateu que cada dia m’agrada més,  ens va transportar a tots amb la seva olor i intens post-gust! Citaria també els postres; Blau de l’Avi Ton d’ovella (de les millors peces que he tastat, enhorabona Robert!) amb Moscatell i iogurt d’ovella Casa Mateu amb Melmelada de mores Casa Massa.

Coincideixo amb el post de la Núria al bloc de Casa Massa, que la sobretaula va ser més que agradable, amb riures, anècdotes i molt d’interès pels formatges!

Gràcies a tots els qui hi vàreu ser .

4 pensaments sobre “Tast a Casa Massa

 1. Caram! Quina enveja!
  S’em fa salivera només de pensar-hi…
  M’apunto “Tast a Casa Massa” com a “TO-DO” per fer aquestes vacances. Gràcies!!

  M'agrada

 2. Hola Laia, ve ser un veritable plaer sentir la teva classe magistral. Avui ens tindríes que haver vist al mercat comprant uns formatgets per aquesta nit fer el nostre tast particular. Excepte un British (que vam comentar), la resta formatges catalans artesans fent país.gracies per tot

  M'agrada

 3. Al Pirineu hi ha moltíssims llocs amb formatges esplèndids. Sempre que puc m’escapo en alguna casa rural de la zona i a veure què trobo! L’últim descobriment: Cal Soldat, a Castell de Mur. La coneixeu?
  Que vagi bé formatgers!
  Lluïsa

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s