Quesu Gamuneu del puertu

Avui compartim un vídeo que descriu un dels nostres blaus preferits i més autèntic de la península: EL GAMUNEU.

Veure el vídeo de 3 minuts pot ser una bona manera de conèixer aquesta joia i despertar el vostre interès pel GAMONEU,  i pels qui  l’heu tastat podeu aprofitar per saber-ne més. Tot i que el vídeo és promocional i per tant té un final purament comercial, el considerem atractiu per la imatge i informació  de primera mà.

Destaquem la maduració en coves naturals, l’ús de la llet de ramats de pastor, el “ahumadero” i la importància de la llenya que s’hi crema, la imatge del formatger introduint-se a la cova amb una motxilla per unes escales anclades a la roca, la diferenciació del Gamuneu del puertu i del valle i la tasca del Consell Regulador per a la lluita contra el frau.

A disfrutar-lo! i si podeu: tasteu-lo!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s