Formatges a Madrid

Si mai us heu d’apropar a Madrid, blocdeformatges us recomana que no deixeu de visitar La Boulette, al mercat de La Paz. Es tracta d’una botiga tradicional en forma de  parada de mercat, amb un gran assortit de productes artesans.

Hi podreu trobar des d’embotits de tota mena, tant curats com escaldats, olis i vins, conserves vegetals, foie gras, pernils i més de 200 referències de formatges.

A l’aparador hi veureu formatges d’arreu d’Europa, però sense descuidar el producte local. Sense anar més lluny es pot trobar el formatge de  cabra de La Cabezuela, de Fresnedillas de la Oliva, Sierra Norte de Madrid.

Potser sí que vam trobar a faltar varietat en els formatges catalans…..amb tots els tresors que tenim per oferir! Tot i així, ens va agradar com La Boulette tracta els formatges i el seus preus, així que…sí senyor, hi tornarem!!

Imatges: menusparaimpresionar.blogspot.com

2 pensaments sobre “Formatges a Madrid

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s