Premis concurs Lactium

Passada una setmana del Lactium i sense temps pel bloc us faig cinc cèntims del que pretenem ampliar la propera setmana.

2on Fòrum del formatge

 “La comercialització dels formatges artesans”

Interessant del tot,  presència internacional amb punts de vista que obren els ulls, gent de la casa amb ganes de treballar, i molt goig l’entusiasme dels ponents. Criticaria el fet que fos a porta tancada, penso que seria molt enriquidor obrir-ho a tothom que estigui interessat, de fet una de les conclusions del fòrum va la necessitat de fomentar la cultura del formatge i fer-ne difusió.

Seguirem parlant d’aquest fòrum…

3er Concurs Lactium

Gran participació i ambient festiu i professional, us pengem el resultats: RESULTATS

Destacar també el premi al millor formatge Català: Serrat de Corroncui del la formatgeria Mas d’Eroles.

Ja recuperada del concurs del Lactium, resumeixo d’entrada el meu estat amb aquesta foto que m’ha sorprès per la xarxa de l’Adrià Costa del diari digital Osona.com. Vaig acabar fent muuu i beee, vam tastat i qualificar més de 40 formatges de 4 categories diferents, per a mi excessiu, tot i que els companys del jurat van ser més que una bona companyia. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s