Recordem tast a 4 mans al WASLALA i bon hivern!

L’hivern passat vam anar de tast a l’associació  Waslala a l’Hospitalet. Vam gaudir, una vegada més, del plaer de compartir la nostra passió entaulats amb gent atenta, curiosa i amb molt bon humor. El Quim Piera, entès en vins, i en Toni Osorio, mestre cerveser, ens van fer maridatges espectaculars. Recordo especialment el mató de cabra de Mas Garet amb la cervesa negra de’n Toni! El gust làctic del mató i l’amargor cafetera de la cervesa duien record de tallat de sobretaula.

Qui vulgui repetir, ja sabeu on som!

Ja que som a les portes de l’hivern i sembla que per fi ha arribat el fred, aprofitem per desitjar-vos  que us acaroni a tots amb prou caliu! Tot i sentir el nas fred, tindrem un somriure als llavis amb gust de formatge!

Fotografia: Albert Uriach (www.alberturiach.com)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s