Programa dels cursos d’elaboració de formatges a Torre Marimón

Ja tenim el programa del curs d’elaboració de formatges de Torre Marimón, compartim les dues modalitats : intensiu o partit. Les dues el vam fer fa anys i és recomanable per la seva profunditat i durada, tot i que considerem que calen coneixements previs per no atavalar-se amb tanta informació de cop. Així que qui tingui ganes de saber més, el curs de Torre Marimón és un dels més complerts que es fan.

divcursformatgintensiu 12-1

divcursformatgpartit 12

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s