Cheese a BRA del 16 al 19 de setembre

Ens plau comunicar-vos que l’esdeveniment formatger més gran al qual hem assistit i que, se’ns dubte, ens va enamorar del tot,  ja té data aquest any: BRA ES VESTEIX DE FORMATGE DEL 16 AL 19 DE SETEMBRE.

Us enllaçem amb la web per més informació cheese.slowfood.it.  Recomanem que us ho mireu amb calma i hi aneu amb moltes ganes, l’agenda és plena d’activitats i quedareu ben embadalits passejant per les parades que ocupen tota la ciutat.

Gràcies Marta per recordar-nos la cita!

Haurem de buscar la manera d’arribar-nos- hi? Alguna proposta de viatge?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s