Lactium Vic del 6 al 8 de maig

Tornem a anar de fira! Del 6 al 8 de maig a Vic gaudirem de la 3a edició del Lactium.Lactium Divendres al matí podem assistir al debat del 2on Fòrum del formatge centrat aquest any en la comercialització dels nostres formatges. Dissabte al matí hi haurà el 3er concurs de formatges Lactium, a la tarda concurs de munyir la vaca i sessions  de tast i cuina a la carpa de degustació que seguiran diumenge. El mercat del formatge serà accessible de 9 a 22h  i la carpa de degustació de 10 a 23h on de 20 a 22h els formatges maridaran amb música.

 Podeu consultar el Programa Lactium Vic.

Ens veiem al Lactium!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s