D.O. Idiazabal presenta el primer curs de tast de formatges on line

Ja ens ho va explicar en Jose Mari Uztarroz, president del Consell regulador de la Denominació d’ Origen Idiazabal ,a les Jornades de Transhumància del Lluçanés, que estaven posant en marxa un curs de cata de formatges on line a travès de la seva web. Aquest projecte va ser presentat al ‘Salón Gourmets’, celebrat al recinte firal IFEMA de Madrid la passada setmana.

Es tracta d’el I Curs de Cata de formatges On line adreçat tant a principiants com a professionals. A través d’un video , dos membres del Comité de Cata de quesos Idiazabal comparteixen eines bàsiques per a ser un bon catador.  L’usuari podrà seguir les indicacions del vídeo, omplir les fitxes de cata que li seran retornades amb les correccions del catadors del Comité Oficial de Cata de Queso Idiazábal, oferint-li la possibilitat d’intercambiar valoracions i dubtes amb els catadors oficials. Al finalitzar la cata, s’acredita la participació al curs amb un document certificatiu.

Les noves tecnologies ja són al món de la cata de formatges!

Un pensament sobre “D.O. Idiazabal presenta el primer curs de tast de formatges on line

  1. Retroenllaç: D.O. Idiazabal presenta el primer curs cata de formatges on line « recetas maica

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s