3a Mostra de Formatges Artesans Catalans a Sort del 15 al 17 d’abril

Aquest any ja té lloc la 3ª Mostra de Formatges Artesans Catalans, les dues primeres edicions van ser a Borredà, però el certàmen ha canviat de seu aquest any per emprendre el seu nou caràcter itinerant  per la Catalunya formatgera. Així doncs aquest any la Mostra es farà  a Sort del 15 al 17 d’abril.

programa_mostra_sort_2011

FIRA de FORMATGES + ÀREA de TAST: 16 i 17 d’abril, de 10 a 20 h., al Parc del Riuet 20 parades de formatgers artesans amb cent varietats a la venda i un àrea de tast amb cinquanta varietats en degustació on es poden escollir assortiments de cinc formatges, pa i beguda per 5 €/pax.

JORNADA TÈCNICA al VOLTANT DELS FORMATGES: 15 d’abril, de 17 h., a 20,30 h., a l’Oficina de Turisme de Sort INSCRIPCIÓ GRATUITA

SOPAR INAUGURAL: 15 d’abril, a les 21 h., a l’Oficina de Turisme de Sort . Deu restaurants de l’associació “La Xicoia” ens delectaran amb un menú llarg, variat i extens al voltant dels formatges artesans pallaresos per 20 €/pax.

 ACTIVITATS: 16 i 17 d’abril, a les 12 i 17,30 h., a Tros de Sort De la mà de grans especialistes, quatre xerrades sobre el coneixement,la gastronomia i la culinària dels formatges amb tastos inclosos per 10 €/activitat. Per a reserves i més informació, trucar al 973621387 (Ainhoa) o enviar correu electrònic a: info@trosdesort.cat

La primera i la segona van ser un èxit,  la tercera té molt bona pinta! Farem lloc a l’agenda per treure-hi el cap!

Un pensament sobre “3a Mostra de Formatges Artesans Catalans a Sort del 15 al 17 d’abril

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s