Anàlisi de la situació del sector formatger artesà català

Oriol Urgell, gerent de l’Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà  (ACREFA), fa un anàlisis de la situació del sector formatger artesà a Catalunya en una entrevista per a Gastroteca.

En resum, l’Oriol ens parla del creixement del sector, l’especialització i formació dels formatgers, la comercialització del formatge artesà,  la fira Làctium,  els concursos i la seva tasca divulgativa, l’exportació i  les varietats més consumides. Destaca com a  tasca pendent la introdució del  formatge a la cuina catalana, la visió del consumidor i una mica d’autocrítica en comparació amb el sector francés. Com a prespectives puntualitza que cal  incrementar el consum i nivell de ventes,  i pel que fa a les expectatives remarca que cal  valorar i diferenciar la qualitat del formatge artesà.  

Alguna reflexió?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s