Anàlisi de la situació del sector formatger artesà català

4 abr.

Oriol Urgell, gerent de l’Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà  (ACREFA), fa un anàlisis de la situació del sector formatger artesà a Catalunya en una entrevista per a Gastroteca.

En resum, l’Oriol ens parla del creixement del sector, l’especialització i formació dels formatgers, la comercialització del formatge artesà,  la fira Làctium,  els concursos i la seva tasca divulgativa, l’exportació i  les varietats més consumides. Destaca com a  tasca pendent la introdució del  formatge a la cuina catalana, la visió del consumidor i una mica d’autocrítica en comparació amb el sector francés. Com a prespectives puntualitza que cal  incrementar el consum i nivell de ventes,  i pel que fa a les expectatives remarca que cal  valorar i diferenciar la qualitat del formatge artesà.  

Alguna reflexió?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: