Al Fòrum gastronòmic de Girona amb Beppino Occelli de CBG

Del 20 al 23 de febrer seré al Fòrum gastronòmic de Girona amb els formatges italians artesans de Beppino Occelli importats d’Itàlia per CBG. L’empresa catalana CBG, amb seu a Ripoll, compta amb 25 anys d’experiència en l’importació de productes alimentaris italians de qualitat, entre els seus productes podreu trobar-hi: pastes, embotits, vins i licors, gelats i formatges

Són aquelles coses que no saps perquè passen, però diguem que per casualitat he conegut els formatges d’aquesta cooperativa, la qual us recomano en visiteu la seva web: http://www.occelli.it/.Occelli és un projecte ampli, però sense perdre els valors. Es preocupen molt de la matèria primera, la llet, i per això tenen granges i cooperatives de pastors amb races autòctones seguint  crua en dues formatgeries, una d’elles situada a 1000 m d’altitud on fan el Raschera d’Alpeggio DOP. Maduren els formatges en unes caves naturals al curiós poble de Valcasotto . Potencien les pràctiques agrícoles tradicionals i respectuoses. Elaboren formatges artesans, han refet un molíantic molí per a fer farina amb el sistema tradicinals blat serraí, castanya, civada, segol  i d’altres productes del territori I per últim tenen també una botiga de formatges i un restaurant on poder assaborir en bona companyia i  una atenció especialitzada  tots els seus productes làctics i altres típics de la zona.

sel·lecció de formatges Beppino Occelli

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s