Coneixeu els Dossiers tècnics?

Per els qui no coneixeu el DOSSIER TÈCNIC publicat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, us recomano un cop d’ull a la web de Ruralcat on trobareu tots els dossiers monogràfics de diversos temes agroalimentaris. El més interessant és que els dossiers són elaborats per professionals del sector al qual es dedica cada número. Destaco pel meu interès els dossiers tècnics nº 42 dedicat a la producció de formatges a Catalunya i el nº43 sobre les races autoctones ovines i bovines. Bona lectura!

http://www.ruralcat.net/web/guest/dossiertecnic.ruralcat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s