Tast maridatge formatges i cerveses a Berga

1423911726010

L’espai d’entrada semblava fred però sincerament jo era al costat de l’estufa i vaig estar ben calentona, les estufes eren ben col-locades i funcionaven a tot gas. La decoració de la sala i l’atrezo utilitzat m’encantaven,  la senyalització de  la fira genial. La torre de blocs de palla amb estris lleters, fantàstica, la tanca de palets amb gruyeres i parmiggianos falços també!

IMG-20150214-WA0009
Formatges Montbrú i altres:
1-Sarró de cabra (llet pasteuritzada de cabra) Montbrú
2-Suau de búfala (llet pastueritzada de búfala) Montbrú
3-Morbier (llet pasteuritzada de vaca) França
4-Ossau Iraty (llet crua d’ovella ) País Basc francès
5-Appenzzel (llet crua de vaca) Suïssa
6-Blau de cabra (llet pasteuritzada de cabra) Montbrú
7- Blau de búfala (llet pasyeuritzada de búfala) Montbrú
1423913985580
Cerveses Quer, cervesa del berguedà:
1- Blat, weissbier
2-Columbus, brown ale
3- Nelson Sauvin, imperial indian pale ale
4-Chinook, apa
5-Cervesa aroma maracuià
IMG_20150214_124438 (2)
El tast va tenir ritme tot i començar amb retràs, en Martí i l’August van ser clars i amb molt sentit de l’humor, dels formatges destacaria el morbier per seductor, l’ossau iraty per rústic i autèntic i el blau de cabra per exel·lent!
Algunes dades a comentar: es va parlar del baix contingut de lactosa de la llet de búfala que podria no afectar als intolerants en el cas dels formatges elaborats amb aquesta llet.
1423911730484Per ser el començament en resum, molt bon ambient i imatge!  Només una crítica, el nom em sembla una mica agosarat… internacional… i com a usuaria de moltes fires formatgeres, vaig veure pocs formatgers amb tradició a Catalunya i alguns revenedors que no són productors.
Felicitats!

 

3 pensaments sobre “Tast maridatge formatges i cerveses a Berga

  1. Moltes gràcies pel post i per venir, crec que vem passar una estona prou entretinguda, llàstima qure la tecnologia fa sempre la punyeta i vam retrassar-nos amb els micros… però vaja..
    Gràcies per tot!!

    M'agrada

Deixa un comentari