Neal’s Yard Dairy

Jo no hi he estat mai, però no paro de sentir lloances d’aquestes botigues de formatges artresans de les illes britàniques. Les podem trobar al mercat londinenc de Borougth i també al Covent Garden.

Aprofiteu un moment de tranquil·litat per a gaudir del vídeo de la seva pàgina  web, on recullen en imatges tot el cicle de la formatgeria artesana, des del maneig dels animals, la munyida, l’elaboració del formatges, la maduració i la distribució.

 En aquest últim apartat, és impresionant la dimensió i especialització del magatzem de Neal’s Yard, on seguieixen mimant els formatges tant com el propi elaborador. És una tasca necessària perquè el consumidor rebi el producte en perfecte estat, ja que és una pena que despréss de l’esforç, dedicació i amor que posen alguns formatgers a la producció dels seus formatges no es segueixi fent el mateix en els magatzems de distribució. Cal dir també, que el volum de formatges que mouen, els permet tenir recursos per a atendre els formatges amb aquesta perfecció. Les últimes imatges de la botiga plena i el personal que despatxa ben atrafegat, em fan dubtar si en el nostre país funcionaria un Neal’s Yard dairy. Queda el debat obert, alguna opinió?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s