Poncelet i el seu Cheese Chanel

Fa dies que donem voltes a la idea d’iniciar un cilce de videos que parlin de formatges, formatgers i formatgeries…  hem  publicat la primera edició de les “píndoles formatgeres” amb moltes ganes de millorar i escoltar crítiques constructives. Paral·lelament hem descobert el Chesse Chanel de Poncelet,  la primera web de vídeos de formatges a Espanya. Sense cap dubte un projecte ambiciós i espectacular que admirem i del que aprenem i volem compartir.

Pels qui no coneixeu Poncelet, us deixem el seu video promocional…

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s