Jornada técnica sobre pequeñas queserias e indústrias lácteas

El proper dissabte dia 1 de Febrer a les 10:30h. tenim cita els interessats en el món del formatge a Berga! Hi  haurà una jornada organitzada per PEQUES (Pequeñas Queserías e Industrials Lácteas) de la qual forma part ACREFA.

JORNADA PEQUES ACREFA

Els continguts seran l’etiquetatge dels formatges i el nou Reglament 2011 i la presentació de Quesecam 2013, l’aplicació informàtica per a la gestió de formatgeries dissenyada pel GDR Valle del Guadalhorce i per l’associació Quesandaluz.

Us adjuntem el programa:

Programa ACREFA PEQUES

Fins aleshores!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s