Can Bech: just for cheese

Fa dies que voliem compartir la col·lecció de melmelades Just for cheese de Can Bech. Ideal pels amants dels maridatges de formatges amb melmelades i salses. Nosaltres som partidaries de fer-les o utilitzar-ne d’elaboradors artesans, però destaco el mèrit de les convinacions d’aquestes melmelades, l’embalatge, la imatge i la facilitat pel consumidor de poder-les utilitzar en una taula de formatges.

L’empresa d’elaboració de melmelades, productes de quarta gamma i salses GBech-Conserves Can Bech de Fontanilles preveu consolidar-se al mercat nord-americà amb el seu nou producte Just for cheese, que va rebre el premi plata pel seupackaging en la darrera sessió d’Alimentària. Just for cheese és una gamma de salses diferents per maridar amb tot tipus de formatges. Gerard Bech creu que els EUA es convertirà ja l’any que ve en el seu principal mercat. Al 2011, Suècia va ser el principal receptor dels productes de Can Bech i es preveu que Noruega ho sigui el 2012.

A més, però, l’empresa prepara el llançament d’alguns dels seus productes en un format d’un sol ús, en un cost més econòmic en tractar-se de quantitats més petites. A vegades costa decidir-se a comprar un pot de quatre euros; en canvi, un, a un euro, és més fàcil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s